Cel mai bun serviciu VPN pentru Amazon Fire TV Stick in 2022

Fire TV Stick de la Amazon este o modalitate buna de a accesa toate emisiunile si filmele TV preferate, dar chiar trebuie sa instalezi un VPN? Daca te intereseaza de confidentialitatea ta si iti doresti sa profiti la maximum de Fire TV Stick, raspunsul scurt este: Da. Un Fire TV Stick VPN poate ajuta la prevenirea limitarii internetului si a supravegherii online de catre furnizorul dvs. de servicii de internet, oferindu-ti confidentialitate 100% si asigurandu-te de faptul ca identitatea ta online este protejata. De asemenea, te poate ajuta sa ocolesti restrictiile geografice, astfel vei putea viziona continut care altfel ar fi fost blocat in tara ta, pentru ca de cate ori nu te-ai lovit de aceasta problema.

Au trecut demult zilele anonimatului de care ne bucuram candva pe timpul antenelor TV cu urechi de iepuras, acum invechite. Datorita ascensiunii televizorului inteligent, ne aflam in era supravegherii online. Si, ca si in cazul oricarui alt gadget conectat la internet din casa ta, obiceiurile dvs. media sunt supuse monitorizarii de catre furnizorul tau de servicii de internet si nu numai. Dar tragerea draperiilor de criptare asupra potentialilor peepers nu este prea dificila cu ajutorul recomandarilor noastre de top VPN pentru utilizatorii Amazon Fire Stick.

Surfshark

Rețeaua de servere Surfshark poate fi mai mica fata de cea a unora dintre concurentii sai, dar acest serviciu este inalt in ceea ce priveste viteza si functiile. Cel mai evident castig, mai ales daca ai o inclinatie pentru dispozitivele inteligente conectate de acasa, este suportul pentru dispozitive nelimitate. Aceasta inseamna ca poti instala Surfshark pe Fire TV Stick fara a sacrifica una dintre un numar limitat de optiuni de conectare, asa cum ai face cu oricare dintre cei doi furnizori de mai jos. Cu peste 3.200 de servere in 65 de tari, am pierdut mai puțin de 17% din viteza medie a internetului în timpul celor mai recente teste de viteza Surfshark. Aceasta este mai putin in comparatie cu pierderea de viteză de 27% pe care am vazut-o in testele anterioare si impinge acest serviciu in fata lui ExpressVPN in ceea ce priveste viteza,

Daca esti roman in strainatate, de exemplu, si doresti sa utilizezi aplicatia obisnuita de stiri de difuzare, atunci vei avea nevoie de un VPN suficient de rapid pentru a oferi continut live de inalta calitate, la rezolutie maxima, fara delay-uri. Surfshark — cel mai rapid VPN testat pana acum — se poate descurca de minune cu aceasta problema. 

NordVPN

NordVPN este ca acel final boss cu care trebuie sa lupti daca esti un nou venit in industria VPN. De ce? Pentru ca are un raspuns la fiecare avantaj pe care l-ai putea aduce la masa. VPN-ul tau este mai rapid anul acesta? Nord isi extinde viteza pe masura ce trece timpul pentru a avea rezultate si mai bune. Ai o securitate sporita a VPN-ului? Grozav, doar Nord a disparut 100% de pe discul RAM si ofera servere plasate in comun. Chiar daca esti un concurent consacrat precum ExpressVPN, trebuie sa te confrunti in mod constant cu cufarul de razboi publicitar al NordVPN si cu dorința de a reduce preturile pentru a domina piața.

Vitezele NordVPN sunt de încredere. Nu au existat niciodata scaderi bruste sau intreruperi ale serviciului si, acolo unde ma asteptam ca VPN-ul sa aiba performante slabe, s-a dovedit a se ridica la inaltimea sarcinii. Aceasta fiabilitate este ceea ce vei avea cel mai mult nevoie atunci cand vine vorba de transmiterea live a continutului media cu date grele de la furnizori precum HBO Max.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *