Fitbit Sense Vs Fitbit Versa 3

Fitbit este o buna companie care realizeaza unele dintre cele mai bune trackere pentru fitness, iar Fitbit Sense si Fitbit Versa 3 sunt unele dintre modelele sale. Chiar daca ele seamana destul de mult, au cateva diferite la interior care sunt destul de mari. Fibit Sense are cateva caracteristici in plus de monitorizarea a sanatatii si este mai potrivit pentru tine daca esti mai mult preocupat de starea sanatatii. Daca, in schimb, te preocupa urmarirea antrenamentului, atunci Fitbit Versa 3 este modelul potrivit. Pentru a afla diferintele intre cele 2 modele, te invit sa urmaresti comparatia de mai jos.

Fitbit Versa 3 are un pret de inceput de 229 de dolari, iar Sense costa 329 de dolari. 

Cele 2 ceasuri arata aproape la fel, au aceeasi curea din silicon moale si acelasi ecran patrat, carcasa din aluminiu. Dar, la Fitbit Sense exista cateva indicii cu privire la locul unde sa iti ti mana pentru senzorul de activitatea electrodermica. Fitbit Versa 3 se gaseste in albastru inchis, auriu, negru, negru/ roz, iar Sense se gaseste in gri inchis si deschis, auriu si alb.

Una dintre principalele diferente este aceea ca Sense are senzori se pot indica nivelul de stres fizic sau emotional si ECG. Pentru a utiliza senzorul de stres trebuie sa ti palma peste fata ceasului timp de 1 minut in care trebuie sa stai linistit. Dupa ce datele au fost inregistrate vei putea vedea rezultatul. Daca ceasul va detecta o fibrilatie sau ceva in neregula cu ritmul tau cardiac, va oferi o alerta in aplicatie. 

Ambele ceasuri au GPS, deci poti merge la plimbare cu bicicleta, la alergare in aer liber, chiar daca nu cunosti zona, ele pot numara pasii, pot masura nivelul de oxigen din sange, pot urmari somnul si sa ofere rezultate cu privire la acesta de dimineata. Aplicatia poate oferi sfaturi prin care sa ai un somn mai odihnitor. 

In utilizarea zilnica, ceasurile se aseamana foarte mult, pentru ca ambele pot sa redea muzica, pot afisa notificari, mesaje, pot efectua apeluri si accepta comenzi prin Alexa sau Google Assistant si cu ajutorul lor poti sa platesti. Aplicatia Fitbit este foarte utila, pe lnga afisarea rezultatelor, datelor de sanatatea si antrenament, poti schimba inferfata ceasului, sa descarci aplicatii.

Cat despre durata de viata a bateriei, compania spune ca ambele ceasuri ar trebui sa reziste timp de aproximativ 6 zile la utilizare normala, nu intensa. Daca GPS-ul va fi activa, durata de viata a bateriei va fi afectata.

Acestea fiind spuse, Fitbit Sense este mai potrivit pentru cei interesati de sanatate, iar Fitbit Versa 3 de cei interesati de fitness. Chiar daca ele se asemenea au cateva diferente, printre care si pretul, dar ambele sunt la fel de bune.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *