Cele mai bune telefoane Huawei

Daca esti un fan al telefoanelor de la Huawei si vrei ca in acest an sa il cumperi pe unul dintre cele mai bune, poate ca ai nevoie sa citesti cateva descrieri, sa auzi cateva pareri pentru a te decide ce model a cumperi. Trebuie sa ai mare grija ca in cazul in care iti doresti sa ai Google, modelel P40 sau Mate 40 nu sunt potrivite ptenu tine. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune telefoane de la Huawei pe care le poti cumpara, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Huawei P30 Pro costa 625 de dolari si este unul dintre cele mai bune telefoane lansate vreodata de Huawei. Are camere foarte bune cu zoom de 5x si 10x si un zoom digital de 50x si se descurca foarte bine si in situatiile de slaba iluminare. Are un ecran de 6,47 inci, dar afiseaza doar Full HD+, dar este in continuare clar si luminos,

Huawei Mate 20 Pro costa 465 de dolari si este un telefon puternic, performant, cu un design atragator. Are 3 camere de spate, un senzor de amprenta sub ecran, un ecran mare de 6,39 inci si are o rezolutie de QHD si suport HDR10. 

Huawei P30 are 3 camere de spate si un zoom maxim de 30x, are un ecran de 6,1 inci, Full HD+, un ecran colorat si luminos. Durata de viata a bateriei este foarte buna, poate sa reziste chiar si o zi jumatate de utilizare.

Huawei Mate 40 Pro costa 1.218 dolari are camere excelente, dar nu are serviciile de la Google care pentru unele persoane reprezinta un dezavantaj major. Are un ecran de 6,76 inci, un procesor puternic, 3 camere de spate cu o serie de instrumente utile si o bateria mare. Din pacate, numarul de aplicatii este limitat.

Huawei P40 Pro costa 993 de dolari, are 4 camere de spate, o bateria mare, un design elegant si un ecran mare curbat de 6,58 inci. Procesorul Kirin 990 ofera performante foarte bune si are o rata de actualizare de 90 Hz. Si de la acesta lipsesc serviciile Google.

Huawei P40 este o versiune mai accesibila, dar are in continuare camere foarte bune, o durata lunga de viata a bateriei. Procesorul Kirin 990 are si suport pentru 5G si ofera performante excelente. Nu are o rata de actualizare mare si nici incarcare wireless si lipsesc serviciile Google.

Huawei Mate 30 Pro costa 854 de dolari si este primul telefon fara Google. Are un ecran mare de 6,53 inci, acelasi procesor ca seria P40 si o baterie mare de 4,500 mAh. Are 4 obiective pe spate si o serie de specificatii utile si interesante.

Asadar, acesta sunt unele dintre cele mai bune telefoane de la Huawei pentru acest an.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *