iPhone 12 Vs iphone 11

iPhone 12 este unul dintre cele mai cautate telefoane de pe piata, ceea ce inseamna ca lipsa accesoriilor nu ii impiedica pe fanii Apple sa cumpere acest telefon. Dar daca ai deja un iPhone 11 si te gandesti sa iti cumperi iPhone 12, poate ca nu s-ar merita, avand in vedere ca iPhone 11 nu este un telefon vechi. Diferenta dintre cele 2 telefoane este de 200 de dolari, iar daca trebuie sa alegi dintre cele 2 telefoane, poate ca te-ar interesa sa afli daca se merita acei 200 de dolari in plus pentru iPhone 12. Pentru a afla cum se compara iPhone 12 cu iPhone 11, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

iPhone 12 costa 799 de dolari, este dotat cu un procesor mai rapid, A14 Bionic, are suport pentru 5G, are 2 camere de spate si noua tehnologie MagSafe.

iPhone 11 costa 599 de dolari, este alimentat de procesorul A13 Bionic, are 2 camere de spate care sunt foarte bune si este rezistent.

Ambele au aceeasi dimensiune de 6,1 inci, ambele au rezistenta la apa, au IP68, nu au mufa pentru casti. iPhone 12 are un ecran OLED si iPhone 11 are ecran LCD. Ambele au incarcare wireless si wireless inversa, doar ca iPhone 12 beneficiaza de tehnologia noua MagSafe. In plus, iPhone 12 primeste un ecran mai durabil din ceramica. Acesta are un design diferit de iPhone 11, are colturile patrate si ecran plat. 

Ambele au rata de actualizare de 60 Hz, fiind destul de dezavantajos pentru niste telefoane atat de scumpe.

Ambele au 2 camere de spate, doar ca iPhone 12 are abilitati mai bune decat iPhone 11. Doar ca iPhone 12 are modul de noapte pe toate camere, inclusiv pe cea frontala. iPhone 12 Pro si Pro Mac primesc un teleobiectiv cu zoom.Cu toate acestea si iPhone 11 are camere bune si abilitati bune.

Doar iPhone 12 are suport pentru reteaua 5G, iPhone 11 nu are.

iPhone 11 este dotat cu procesorul A13 Bionic, iar iPhon 12 cu A14 Bionic, ceea ce inseamna ca ofera performante mai mari, imbunatatire a camerei. iPhone 12 a rezistat in testul de redare video in mod avion mai mult de 17 ore, iar iPhone 11 a rezistat doar 14 ore. Nu se cunosc capacitatile bateriilor, pentru ca Apple niciodata nu le dezvaluie.

Acestea fiind spuse, daca ai deja un iPhone 11, nu s-ar merita sa iti cumperi iPhone 12 pentru cateva caracteristici in plus, dar daca trebuie sa alegi intre cele 2 va trebui sa iti stabilesti de la inceput cu functii iti doresti si daca esti dispus sa cheltuiesti cu 200 de dolari mai mult. Daca vrei ecran OLED, o durata mai mare de viata a bateriei performante putin mai mari si camere putin mai bune, suport 5G si tehnologie MagSafe, va trebui sa alegi iPhone 12. Daca te multumesti cu specificatii putin mai slabe, alege iPhone 11.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *