Casti wireless ieftine

Daca iti doresti o pereche de casti wireless, doar ca ai observat ca multe dintre castile ce se afla pe piata sunt destul de scumpe, iar daca bugetul tau nu iti permite o pereche atat de scumpa, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca exista si cateva modele care sunt mai ieftine si sunt si ele destul de bune. Daca vrei sa afli care sunt aceste modele de casti wireless ieftine, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Mpow X3 costa 60 de dolari si au o calitate buna a sunetului, un bas puternic, au functia de anulare a zgomotului. Ele sunt confortabile si vin la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri pentru a  alege dimensiunea potrivita pentru a crea un sigiliu suficient de strans. Sunt complet rezistente la apa, au IPX7 si durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore la volum moderat. Se descurca bine si in timpul apelurilor si au o functie ce permite sa auzi propria voce pentru a nu vorbi prea tare. Comenzile tactile sunt putin mai ciudate, dar pana la urma te vei obisnui.

Earfun Air Pro costa 68 de dolari, iar prin codul EFAIRPRO2 poti sa cumperi castile la un pret de 56 de dolari. Castile sunt confortabile, functia de anulare a zgomotului este destul de eficienta, calitatea sunetului este buna, sunetul este echilibrat, clar si basul este bine definit. Calitatea din timpul apelurilor este destul de buna si se reduce suficient zgomotul de fundal. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore si au o rezistenta la apa de IPX5.

Tranya T10 costa 32 de dolari, are o durata buna de viata a bateriei de pana la 8 ore, sunt complet rezistente la apa, avand IPX7 si accepta AAC si AptX. Carcasa ofera atat incarcare wireless, dar si prin USB-C. Este posibil sa nu se potriveasca prea bine la toate urechile, dar daca iti alegi bine dimensiunea varfurilor se va crea un sigiliu strans si sunetul va fi mai bun.

Earfun Air costa 44 de dolari, sunt confortabile, carcasa este compacta, sunt potrivite pentru apeluri, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore si sunt total rezistente la apa, avand IPX7. Totusi, calitatea sunetului nu este atat de buna, fiind unul neutru.

Enacfire E60 costa 33 de dolari, sunt complet rezistente la apa, avand IPX8, se pot incarca wireless, dar si prin USB-C, calitatea sunetului este decenta, basul este suficient de puternic, iar in timpul apelurilor ofera o reducere a zgomotului potrivita.

Prin urmare, daca nu ai suficienti bani pentru a cumpara o pereche de casti wireless de la Apple, Sony sau Bose, exista si alte perechi care sunt mult mai ieftine, doar ca nu sunt la fel de bune ca acestea, dar sunt decente.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *