Iphone 12 pro Max testat de un fotograf

Iphone-urile sunt renumite pentru camerele sale, mai ales cele Pro Max, dar daca ai dubii referitoare la calitatea pozelor pe care Iphone 12 Pro Max le realizeaza, in randurile de mai jos voi descrie testele realizate de un fotograf, iar daca vrei sa afli, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Camera de la Iphone 12 Pro Max este cuprinsa dintre o camera principala de 12 MP, una ultra-larga tot de 12 MP si un teleobiectiv de 12 MP. Zoom-ul optic este de pana la 5x, iar cel digital de pana la 12x, iar modul de noapte este disponibil pe camera principala si cea ultra-larga. Are moduri portret, de noapte, scaner Lidar, Smart HDR 3, Deep Fusion, Panorama, Dolby Vision, Apple ProRaw

Iphone 12 Pro Max reuseste sa realizeze portrete foarte bune, iar din acest punct de vedere este posibil sa aiba cea mai buna camera destinata portretelor dintre alte marci de pe piata. Existenta teleobiectivului ajuta si mai mult la portrete excelente. Dupa ce realizezi poze poti sa o editezi, sa ii modific fundalul. Gama dinamica este si ea potrivita in aceste poze. Camera se lupta sa cuprinda detaliile fine ale oamenilor, pistrui, bucle, si alte detalii. O poza de tip portret cu un selfie se asemana foarte mult, dar referitor la precizia culorilor si a detaliilor.

Chiar daca natura nu este la fel de vesela, sa aiba verdele acela, culori inflorite, Iphone 12 Pro Max tot se descurca foarte bine si reuseste sa scoata in evidenta culorile mai vii, iar detaliile se mentin.

Se pot realiza portrete si pe timp de intuneric, iar blitul ajuta foarte mult. Autofocusul, cand conditiile de lumina sunt slabe, este foarte rapid, datorita senzorului Lidar. Se descurca si in cel mai mare intuneric, reuseste sa realizeze poze bune, dar folosirea unui trepied ar fi mult mai util in aceste conditii.

Cand vine vorba de a comuta intre lentile, Iphone 12 Pro Max pune la dispozitie un mod usor prin care se pot schimba, astfel ca poti alege dintre cele 3 lentile, fiind cate un buton pentru fiecare.

Pozele se pot edita cu usurinta dupa ce au fost realizate, doar ca daca vei dori sa faci editari mai mari, in afara de cateva ajustari ale imaginii, vei observa ca se vor pierde din detalii. Modul ProRaw va aparea imediat si va oferi mai multe optiuni de editare a pozelor.

In videoclipuri, telefonul se descurca foarte bine cu stabilizarea optica a imaginii, iar culorile si detaliile sunt foarte bune.

Prin urmare, camera de la Iphone 12 Pro Max este foarte buna si reuseste sa realizeze poze foarte bune chiar si in conditii dificile de fotografiat, pozele pe timp de lumina sunt foarte bune, cuprind chiar si detaliile fine, contrast, deci are o camera excelenta.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *