Realme 7i- review

Si Realme are o nisa de telefoane de gama medie bine dezvoltata, iar in acest an s-a ocupat foarte mult de aceasta nisa si acum lanseaza Realme 7i. Este o versiune putin mai slaba decat Realme 7, dar compania a pastrat cele 4 camere de spate. Daca vrei sa afli mai multe despre acest telefon de gama medie, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Realme 7i are un pret de inceput de 165 de dolari pentru varianta de 64 GB si 175 dolari pentru cea de 128 GB, dar ambele au 4 GB memorie RAM. 

Pentru a-i pastra pretul asa de mic, au fost necesare unele sacrifici, printre care adaugarea unui procesor mai lent si limitarea capacitatilor video, astfel incat se poate filma pana la Full HD. Rezolutia ecranului este HD+, diagonala este de 6,5 inci, iar rata de actualizare este de 90 Hz. Capacitatea de incarcare rapida este redusa la 18 W, spre deosebire de 30 W de la Realme 7. 

Realme 7i are un design interesant, iar pe spate este o partea lucioasa si o parte mata. Telefonul este destul de alunecos, iar amprentele sunt mai vizibile. Telefonul vine la pachet cu o husa din silicon. Este usor de tinut in mana, pentru ca nu are dimensiuni prea mari, este de 164,1 x 75,5 x 8,9 mm si este putin mai usor decat Realme 7, chiar daca are aceeasi baterie de 5,000 mAh. Cititorul de amprente se afla pe spatele telefonul si este rapid si precis. Butoanele de volum si cel de pornire sunt bine pozitionate. In partea stanga se afla un slot cu 3 compartimente pentru 2 cartele micro SIM si un card de memorie. 

Realme 7i are un raport de aspect de 20:9 si ramele sunt destul de subtiri. Ecranul are o mica perforare in care se afla camera frontala. Panoul este LCD si are o rezolutie de 720 x 1600 pixeli, care este destul de mica. Totusi, ecranul este suficient de luminos, astfel incat in lumina soarelui sa fie lizibil ce afla pe ecran.

Telefonul este acum dotat cu un procesor mai slab, Snapdragon 662 si un GPU Adreno 610. Are incorporat o baterie de 5,000 mAh, iar durata de viata a bateriei este una foarte buna si are o medie de rezistenta la 126 de ore. Dar, din pacate nu mai are incarcarea rapida de 30 W, ci doar de 18 W. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un telefon de buget, poti sa optezi pentru Realme 7i, pentru ca este un telefon destul de bun, performante decente, ecran luminos, un design atragator si o durata de viata a bateriei foarte buna. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *