Difuzoare inteligente din 2020

Anul 2020 a fost oportun pentru companiile Google, Amazon si Apple, pentru ca au lansate o serie de difuzoare inteligente. Fiind o gama mai larga de difuzoare inteligente pe piata, alegerea unui singur difuzor este mai dificil. Desi, exista diferente in ceea ce priveste hardware-ul, pretul si calitatea sunetului. Daca nu ai nevoie de mai multe functii si nu ai pretentia la cel mai buna sunet, poti sa obti un difuzor inteligent cu un pret destul de mic. Daca preferi una dintre marcile aceste, alegerea este mai usoara, dar daca nu, alegerea este mai grea. Deci, mai jos voi prezenta difuzoarele inteligente din 2020 pe care le are fiecare companie si apoi poti sa iti alegi preferatul. 

Amazon Echo Dot generatie a-3 costa 30 de dolari si este incorporat cu Alexa. Calitatea sunetului este destul de buna, dar mai buna decat modelele anterioare. Exista si o versiune care costa 60 de dolari, iar acea are un ceas LED. Acest model ofera exact aceleasi lucruri ca si celelalte dispozitive mai scumpe. Are o calitate a sunetului buna, se poate conecta la alte difuzoare si pretul este unul atragator. 

Sonos One costa 200 de dolari si permite asocierea cu 2 dispozitive pentru a reda sunetul stereo sau pentru a crea efectul de multi-room. Acest model este dotat atat cu Alexa, cat si Google Assistant si il poti alege pe cel care iti place mai mult. Difuzorul are AirPlay 2 si se poate controla cu un dispozitiv de la Apple. 

Google Nest Mini se poate gasi la un pret de 29 de dolari. Functioneaza prin Google Assistant, dar are aproape aceleasi functii ca si Alexa. Google Assistant este ceva mai natural dintre toti asistentii vocali. Poate sa raspunda mai usor la intrebari si comenzi, poate sa recunoasca mai multe voci. 

Amazon Echo din a 4-a generatie costa 100 de dolari si functioneaza atat cu Alexa, cat si cu Google Assistant. Ambele pot sa te ajute in a te organiza. Alexa functioneaza cu mai multe dispozitive din casa si se pot configura prin comenzi vocale. Mai poate sa trimita alerte daca sparge cineva usa sau fereastra casei. 

Apple HomePod costa 300 de dolari si este dotat cu Siri. Este capabila sa adapteze sunetul in functie de camera, iar calitatea sunetului este mai buna decat cea a Sonos One si se pot controla si alte dispozitive din casa prin comenzi vocale. Se poate reda muzica din serviciul de muzica Apple, nu si din alte aplicatii precum Spotify, este mai limitat la acest capitol.

Acestea fiind spuse, alegerea difuzorului preferat si cel mai bun depinde doar de preferintele tale, adica daca vrei o calitate buna a sunetului, mai multe functii sau sa fie mai ieftin. Descrierile anterioare sper ca te vor ajuta sa iti alegi difuzorul preferat.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *