Sisteme ieftine de securitate

Daca locuiesti intr-o zona mai nesigura, unde hoti se plimba adesea si urmaresc care casa va fi urmatoare pe care sa o jefuiasca, inseamna ca ai mai mare nevoie decat crezi de un sistem de securitate. Dar, daca nu ai prea multi bani pentru a-ti cumpara un sistem de securitate, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si unele care sunt mai ieftine si care isi fac treaba foarte bine. Acestea contin detectoare, lumini, senzori si nu sunt scumpe. In randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai ieftine sistem de securitate, senzor de usi sau ferestre, detectoare de miscare si altele. 

O solutie este sa instalezi unele becuri inteligente in casa sau in curte, sa le programezi sa se aprinda la anumite ore din noapte, pentru ca hoti sa se sperie sau sa creada ca este cineva acasa si nu vor mai intra. Becul Wyze costa 8 dolari, iar 4 bucati costa 30 de dolari, se conecteaza la Wi-Fi si se poate controla din aplica Wyze. 

Se pot instala camere false de securitate, care sa descurajeze hotul sa intre in casa ta cand le va vedea. Este potrivit pentru casele mari, curti mari. Se poate comanda setul la 17 dolari. Desigur, daca vreodata vei avea parte de nefericita intamplare sa ti se sparga casa, vei dori un sistem de securitate adevarat sau detector de miscare care sa te avertizeze daca cineva intra in casa, nu unul fals. 

Daca totusi vrei o camera de securitate reala, dar nu vrei sa cheltuiesti prea multi bani, se pot gasi si camere ieftine, precum Wyze Cam care costa 26 de dolari. Ea trebuie conectata la Wi-Fi si vei primi alrte gratuite pentru aplicatie, 14 zile de stocare in cloud si un slot pentru card SD daca vrei sa inregistreze in continuu. 

Daca doresti mai mult sa monitorizezi intrarile in casa ta, vei avea nevoie de un sistem de senzori de securitate, iar cea mai buna alegere este Wyze Sense, care costa 20 de dolari. Ea se conecteaza la Wi-Fi, senzori se instaleaza la 2 usi sau ferestre si exista inca unul de miscare. Ea va detecta miscarile. 

Amazon Echo Dot se gaseste la 40 de dolari, iar Alexa Guard este incorporata. Acest sistem se poate configura din aplicatia Alexa. Trebuie doar sa spui „Alexa, plec”, iar functia se va activa. Dispozitivul va detecta spargerea sticlei, a alarmelor sau a oamenilor si vei primi o alerta pe telefon. 

Acestea fiind spuse, pentru a fi in siguranta, pentru a tine hotii la distanta sau pentru a-i prinde cu usurinta daca ai ghinionul sa iti sparga casa, sistemele de securitate de mai sus sunt cele mai ieftine si sunt foarte bune.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *