Cele mai bune rasnite de cafea

O cafea buna este aceea facute din cafea boabe, mai ales daca macini boabele acasa. Cafeaua devine mult mai aromata si mai puternica, reusind sa te trezeasca de dimineata. Daca vrei sa iti cumperi o rasnita de cafea, poate ca nu sti care este cea mai buna, care va fi capabila sa prepare cea mai buna cafea, tocmai de aceea in randurile de mai jos voi descrie 3 rasnite de cafea care sunt cele mai bune, astfel ca vei putea alege una dintre ele. Mai intai, trebuie sa stii ca cea mai ieftina costa 100 de dolari, nu sunt ieftine, dar sunt foarte utile. 

Oxo Brew Conical Burr Grinder este o rasnita care macina cafea putin mai mare, nu va avea ca rezultat acea cafea fina. Daca iti place acea cafea, aceasta rasnita de 100 de dolari ar putea fi varianta potrivita. Poate sa macine cafeaua foarte repede, chiar daca are putine setari in ceea ce priveste macinarea. Totusi, poate sa macine si cafea foarte fin, astfel incat sa fie folosita pentru un espressor, dar poate produce si cafea mai putin fina, care este potrivita pentru o presa franceza. Rasnita este usor de curatat si nu face atata mizerie ca alte rasnite. 

Baratza Encore Conical Burr Grinder costa 149 de dolari si are un singur control, oprirea si pornirea rasnitei. In partea din fata se afla un buton, iar daca ti apasat pe el, va incepe macinarea. Cafeaua macinata nu este chiar atat de fina. Aparatul este foarte usor de curatat si nu face atat de mult zgomot cand macina. Poate ca ti se va parea mult 149 de dolari pentru o rasnita care nu este chiar atat de performanta, dar cafea rezultata este buna, plus ca este usor de curatat si mai putin zgomotoasa. Aceste avantaje o fac sa isi merite banii. 

Breville Smart Grinder Pro costa 200 de dolari, este din otel inoxidabil. Aceasta rasnita este cea mai potrivta pentru a face cafeaua pentru espressor, pentru ca rezultatul macinarii este o cafea foarte fina, astfel ca va creste calitatea cafelei si se mai poate folosi pentru cafea turceasca. Cafeaua era destul de consistenta. Are 60 de setari si vine la pachet cu filtre pentru espressor. Daca nu iti place cafeaua atat de fina, acest aparat nu este potrivit pentru tine, pentru ca si la cea mai mare setarea, cafeaua tot fina va fi.

 Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unei rasnite de cafea, cele 3 de mai sus sunt unele dintre cele mai bune aparate si desi nu sunt prea ieftine, isi fac foarte bine treaba. Poti alege rasnita in functie de cum iti place cafea, daca vrei sa fie mai fina sau nu.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *