Touchpad-ul Logitech

Daca ai un Ipad si totusi ai avea nevoie de o tastatura pentru a-ti desfasura unele activitati mai usor, probabil ca ai auzit de Magic Keyboard (intre 300 si 350 de dolari), dar daca nu vrei sa cheltuiesti atatia bani, am o varianta mai accesibila pentru tine, ci anume tastatura de la Logitech, care costa jumatate din pretul Magic Keyboard, adica 150 de dolari. In randurile de mai jos voi prezenta aceasta tastatura de la Logitech.

Pentru pretul sau de 150 de dolari face o treaba foarte buna, dar sa nu te astepti sa fie la fel ca Magic Keyboard pentru ca nu este asa. Partea rea a tastaturii de la Logitech este ca nu se fixeaza atat de usor pe partea de jos a Ipad-ului, precum s-ar fixa Microsoft Surface de exemplu si ce este drept, este mai voluminoasa decat alte modele de tastaturi. 

Tastatura Logitech este atractiva din faptul ca are taste iluminate, doar ca tastele sunt mai ridicate si nu sunt la fel de receptive precum cele de la Brydge Pro Plus. Dar trackpad-ul este mai bun decat cel al Brydge Pro Plus si se poate folosi cu doua degete sau trei in functie de obisnuinta si se potriveste foarte bine pentru IOS. 

Un lucru care ar putea sa te surprinda la inceput este ca probabil nu va functiona tasta de apostrof, doar ca acest aspect se poate rezolva de la Setari- General- Keyboard- Hardware Keyboard sau se poate actualiza IOS pentru a rezolva problema. 

Tastatura prezinta un rand de taste suplimentare in partea de sus care mai contin un buton de alimentare, controale de luminozitate, volum, cautare, reglarea iluminarii de fundal a tastaturii si play/ pauza.  Aceste taste sunt foarte utile si ele lipsesc din Magic Keyboard si din Apple Keyboard Smart. 

Husa Combo Touch face ca Ipad-ul tau sa fie mai mare, mai gros, dar in acelasi timp ofera si senzatie de durabil si poate fi potrivit pentru copii, pentru ca ei nu prea au grija de Ipad si il mai scapa. 

In spate are un stand care tine Ipad-ul in sus si este reglabil si in partea de sus are un suport pentru un creion, daca ai creion la Ipad. Partea de jos a tastaturii este detasabila, astfel incat poti sa folosesti Ipad-ul si fara tastatura. Porturile Lightning, FYI si mufa pentru casti sunt mai ascunse cand folosesti tastatura. Carcasa este potrivita pentru a tine Ipad-ul pe birou, nu in poala. Poti sa adaugi si un mouse bluetooth daca vrei, daca nu iti plac trackpad-ul. 

Prin urmare, chiar daca tastatura Logitech iti va face Ipad-ul sa pare mai gros, este o tastatura de calitate si care este jumatate din pretul Magic Keyboard si in plus are tastele suplimentare pe care Magic Keyboard nu le are.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *