De la World Record Egg la Game of Thrones, Twitter dezvaluie tweet-urile de top din 2019

Twitter dezvaluie care au fost subiectele de top de pe reteaua de socializare in anul 2019. Si in timp ce nivelul e putin mai ridicat in comparatie cu conversatiile care se poarta pe Facebook, ce pot spune altceva decat ca se acorda prea multa importanta unor subiecte care ar trebui, in mod normal, sa fie irelevante. Avengers: Endgame, Stranger Things si BTS au dominat conversațiile pe site. Bun, nu am ce sa spun despre film si despre serial, sunt productii bune. Chiar si Avengers: Endgame, in ciuda faptului ca este un film Marvel, a reusit sa ridice putin nivelul atunci cand vine vorba despre productii cinematografice cu supereroi, pentru ca filmele Marvel din ultimii ani au fost cat se poate de slabe din punct de vedere calitativ. Dar BTS? Nu inteleg de ce nevoia de a discuta atat de mult pe seama unei trupe de coreeni care combina stilul emo-scene cu stilul trap la aspect si imbracaminte la modul in care arata cat se poate de cringe. Si nici muzica lor nu e de o calitate cine stie ce buna, prefer muzica japoneza (si nu suport prea multe melodii japoneze, mai ales cele din opening-urile de la anime-uri). De fapt, prefer trap in dauna kpop in orice moment al zilei. 

Dar sa revenim la subiect. Acesta a fost anul World Record Egg, Game of Thrones si ale puilor de pasare, potrivit raportului anual al anului 2019 pe Twitter. Luni, site-ul social media a dezvaluit, în acest an, tweet-urile, emisiile TV, filmele, artiștii și sportivii care au dominat site-ul. Topul listei pentru cele mai retweetate tweet-uri din 2019 este World Record Egg. Despre care, sincer, nu am ce comenta. Al doilea ar fi Game of Thrones. Mda, sezonul 8 a fost unul dintre cele mai slabe sezoane finale pe care le-am vazut vreodata la un serial. Actiunea a fost grabita la maxim, iar scenariul incadrat in 6 episoade care nu au fost deajuns pentru a prezenta lucrurile intr-un mod in care acestea sa decurga firesc. De asemenea, unele decizii pe care le-au luat anumite personaje sunt nu greu, ci imposibil de justificat in contextul pe care tot creatorii serialului l-au stabilit. Deci da, rasturnari de situatie fara sens de la episod la episod pana la cea mai plictisitoare finala de sezon din intreg serialul. Care, din pacate, este si finala povestii. 

Cel mai retweetat cu tweet-ul cu comentarii al anului este “O jewa ke eng?” care se traduce aproximativ in “Ce te mananca?”. Iar eu inca incerc sa inteleg de ce meme-uri ca astea sunt atat de populare, pentru ca nu are pic de amuzament, din orice punct de vedere. 

Pe lista celor mai populari actori pe Twitter se afla Tom Holland, Chris Evans și Zendaya, iar muzicienii de top sunt BTS, Ariana Grande si Drake. Din nou, cele mai proaste alegeri. Despre BTS am vorbit deja, dar mi se pare amuzant ca Drake inca nu stie daca sa scoata muzica pop sau hip hop. Echipele sportive care au dominat includ FC Barcelona, Real Madrid si Manchester United. Si din nou, mi se pare bizar ca se afla Manchester United pe locul 3 in acest top, pentru ca echipa nu s-a calificat nici in Champions League si e pe cale sa-si demita antrenorul, pe Ole Gunnar Solksjaer, pentru parcursul slab al inceputului de sezon. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *