In Marea Britanie s-a lansat o aplicatie care anuleaza abonamentele

Un serviciu care anuleaza automat abonamentele la sfarsitul perioadei de free trial a fost lansat in Marea Britanie. Acesta a fost dezvoltat de catre Josh Browder, care in adolescenta a dezvoltat un algoritm numit Do Not Pay, care continua sa lupte cu succes cu amenzile de parcare. Noua sa aplicatie, Free Trial Surfing, nu are absolut nici o legatura cu contul bancar sau cu cardul de credit al unui client, dar domnul Browder spune ca este intr-un parteneriat cu o banca majora.

Cu toate acestea, a refuzat sa spuna ce banca sprijinea aceasta activitate. “Ideea pentru acest produs a venit atunci cand mi-am dat seama ca am fost taxat pentru o suma de 21,99 de dolari americani (18 lire sterline) de acum mai bine de un an, o suma pe care nu am folosit-o niciodata”, a spus el. “De fapt, uitasem complet ca m-am inscris la un proces gratuit în primul rada. Incercarea continua sa urmaresc momentul in care se incheie o perioada de incercare gratuita este enervanta si necesita mult timp.” El a spus ca 10.000 de persoane s-au inscris pentru a incerca Free Trial Surfing de la lansarea acestuia acum sase saptamani in Statele Unite, unde locuieste acum domnul Browder, care este din Marea Britanie. Cele doua abonamente, cele mai comune pentru care s-a folosit serviciul sunt, site-urile pornografice, urmate, evident, de Netflix, a spus el.

In momentul de fata, aceasta aplicatie este disponibila doar in magazinul App Store, cu o versiune web in curs de dezvoltare. Fiecare client primeste un numar de card virtual de credit si un nume inventat, pe care il pot utiliza pentru a se inscrie la respectivul serviciu. Cardul este inregistrat, de fapt, la firma domnului Browder. Nu trebuie sa platesti absolut nimic. Aplicatia poate transmite, de asemenea, e-mailuri intre furnizorul de servicii si cardul virtual, astfel incat propria adresa de e-mail a clientului sa fie sigura. Browder sustine faptul  ca acest card nu va functiona in cazul in care este folosit pentru a plati pentru orice alta tranzactie. El a spus ca unele platforme incearca sa blocheze serviciul, deoarece au un sistem prin care isi dau seama exact ce carduri apartin optiunii “Nu platiti”.

“Banca noastra este atat de mare incat ar trebui sa insurubeze multi clienti pentru a opri produsul. Ar trebui sa puna capat intregului program de perioada gratuita”, a spus el. Poate ironic, el spune ca, intr-o zi, ar putea percepe un abonament pentru a utiliza serviciul, care este in prezent gratuit. “A fost nevoie de aproximativ sase luni pentru a construi”, a spus el. „In acest moment il testam – poate intr-o zi va fi un abonament ieftin, cum ar fi 2 dolari pe luna.” “Motivul pentru care a durat atat de mult a fost ca am vrut să fim siguri că va fi refuzat daca va fi folosit pentru o achizitie reala. Nu vom tine cont de oameni – vom fi noi cei care vom culege succesul.” Macar sunt sinceri in privinta intentiilor lor, in timp ce ajuta utilizatorii sa pacaleasca aplicatii gen Netflix si site-uri p0rnografice. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *