Disney Plus: 3 intrebari fara raspuns

Disney Plus este noul proiect de serviciu live streaming al celor de la Disney si va fi lansat in SUA pe 12 noiembrie, la pretul de 7 dolari pentru un abonament pe luna si 70 de dolari pentru un abonament pe an. In banii nostri, aceasta suma s-ar ridica undeva pe la 30 de lei pe luna si 294 de lei pe an. Aceste preturi sunt usor comparabile cu pretul celui mai popular pachet de servicii al celor de la Netflix, adica 13 dolari (54 de lei), care vine cu marele avantaj de a-ti permite sa navighezi simultan pe doua dispozitive diferite in format high definition. Directorul financiar al celor de la Disney, Christine M. McCarthy, a sugerat ca pretul Disney Plus va putea creste pe viitor, depinzand in mare parte de felul in care serviciul va evolua de acum incolo, si mentionand ca pretul de 7 dolari pe luna a fost un punct de preț “initial”, pentru a testa vanzarile serviciului si a putea hotara daca sa mareasca ulterior pretul unui abonament lunar. Iar de aici se nasc o multime de intrebari in legatura cu noul serviciu, din aspecte pe care compania americana de televiziune ori le-a pastrat secrete in cadrul companiei, ori nu le-a gandit prea mult.

Cat va dura pretul de 7 dolari pe luna?

Evident, raspunsul la aceasta intrebare este pana va deveni suficient de popular serviciul. Insa faptul ca Disney nu a facut public un anume target de popularitate pe care il urmareste pana a mari pretul pentru abonamente naste o oarecare incertitudine, care ar putea tine foarte multi clienti departe de acest serviciu. La urma urmei, nu este simplu sa stii ca odata trebuie sa platesti 7 dolari, dupa care iti creste abonamentul cu 4-5 dolari si s-ar putea sa vrei sa renunti.

Va avea Disney Plus fiecare film Marvel?

In ziua in care a fost anuntat serviciul, Disney a mentionat ca dispune de o multime de programe la care viitori abonati ai serviciului se vor putea uita, pe langa continutul original pe care acestia il filmeaza special pentru Disney Plus. Ca de exemplu, Disney Plus va avea fiecare film Pixar disponibil inca din prima zi, singura exceptie fiind Toy Story 4, un film care probabil se va juca în unele teatre. Exista, insa, unele lacune importante in conținutul confirmat. Cel mai mare este catalogul filmelor Marvel. Disney Plus va avea: Capitanul Marvel, Iron Man, Iron Man 3 si Thor: The Dark Worlds disponibile la lansare si va adauga cel putin 12 filme Marvel in primul an. Dar acest lucru lasa inca o mana de filme Marvel disparute, inclusiv primul film mega-crossover al anului 2012, The Avengers.

Un sezon al unei serii originale Disney Plus va fi lansata deodata sau saptamanal?

Este o intrebare suficient de importanta, avand in vedere faptul ca cei de la Disney probabil au filmat destul material cat pentru cateva sezoane din anumite seriale originale care vor aparea pe viitoarea platforma. Astfel, clientii trebuie sa stie exact la ce sa se astepte de la un astfel de serial, modul in care va putea acesta fi vizionat, samd.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *