Laptop-ul Surface Book 3

Laptop-ul Surface Book a devenit rapid un hit atunci cand a fost lansat. Surface Book 2 a urmat cativa ani mai tarziu, a luat tot ceea ce a construit la primul model si a facut imbunatatiri radicale din acest punct de vedere, creeand unul dintre cele mai bune laptopuri 2 in 1 pe care le-am folosit vreodata. Prin urmare, poti intelege de ce astept cu nerabdare viitorul model Surface Book 3, chiar daca probabil va mai trebui sa treaca un timp pana ca acest concept sa ajunga la un stadiu mai avansat decat proiect. Avand in vedere faptul ca Surface Book 2 a fost lansat in toamna lui 2017, estimam ca modelul 3 nu va aparea pana, cel mai devreme sfarsitul acestui an. Insa, doar imagineaza-ti, un Surface Book 2 cu un ecran mai mai luminos, componente mai puternice și Thunderbolt 3.

Cu aceste specificatii, Surface Book 3 ar fi un competitor de top pana si pentru MacBook Pro. In cazul in care Microsoft are posibilitatea sa analizeze primele doua dispozitive Surface Book pentru a corecta deficientele si a veni cu un model nou mai bun, Surface Book 3 ar fi, fara indoiala, cel mai bun laptop de pe piata. Acum, in ciuda faptului ca nu exista informatii prea concrete in legatura cu Surface Book 3, putem face cel putin o speculatie bazata pe comunicatele anterioare si pe expertiza noastra in domeniul tehnologiei. Deci, avand in vedere acest lucru, sa vedem ce asteptari avem din partea viitorului model Surface Book 3.

In primul rand, conectorul Surface Book 2 este flexibil, insa ar fi timpul pentru Microsoft sa treaca pe Thunderbolt 3 prin USB-C. Thunderbolt 3 permite transferuri mai rapide ale fisierelor de pe mobil pe laptop. Daca Surface Book 3 va fi lansat in 2019 sau 2020 si va concura cu alte modele, trebuie sa respecte acest standard in crestere. In al doilea rand, ar fi extraordinar daca Surface Book 3 ar fi lansat cu un ecran 4K, avand in vedere ca aceasta tehnologie este din ce in ce mai populara si poate reprezenta un mare avantaj pentru Microsoft, avand in vedere ca Surface Book 2 este un laptop excelent din toate punctele de vedere. Pentru ceea ce se percepe pentru actualele produse Surface Book – si se va percepe pentru produsele viitoare – Microsoft ar trebui sa includă toate accesoriile esentiale in cutia in care este livrat laptopul. Da, in acest caz pachetele acestea ar trebui sa includa si minunatele Surface Dial si Surface Pen.

Surface Book 2 deja este un dispozitiv extrem de atragator, insa dupa ce Microsoft a lansat modelele Surface Pro 6 si Surface Laptop 2, ne-ar placea ca, pe viitor, sa vedem aceleasi culori ca la ultimele doua dispozitive si la un viitor Surface Book 3. Imaginati-va doar un Surface Book 3 care nu numai ca ar putea sa concureze cu MacBook Pro 2018 la orice capitol, dar ar avea si o optiune de culoare mai frumoasa in comparatie cu Space Gray pe cel mai recent laptop al Apple.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *