Comenzi rapide la Iphone

IOS 14 aduce cu el foarte multe functii utile, iar una pe care este posibil sa o scapi din vedere este referitoare la comenzile rapide, iar motivul pentru care este posibil sa o ratezi este pentru ca nu este atat de concret scopul sau, dar este o functie foarte utila si ofera posibilitatea de a personaliza aplicatiile si de a crea pictograme.Comenzile rapide au rolul de a te ajuta sa economisesti timp. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceste comenzi rapide, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Prima oara trebuie sa instalezi comenzile rapide din App Store daca ai IOS 12 sau o alta versiune mai veche, fie la telefon, fie la iPad. Dupa aceea, trebuie sa te asiguri ca il vei adauga la widget pentru a-l vizualiza si trebuie sa glisezi spre dreapa pe ecranul de pornire. Dupa care trebuie sa apesi pe butonul verde cu plus de langa Comenzi Rapide. 

O functie foarte indragita mai este cea a de a crea pictograme pentru aplicatii. Pictogramele personalizate se pot combina cu widget-uri, astfel ca vei avea posibilitatea sa creezi un ecran de pornire cu totul unic si special. 

Alta comanda rapida este aceea in care ii poti spune lui Siri ca esti in pericol, iar asistentul vocal va trimite locatia ta unui prieten sau membru de familie si va incepe sa filmeze cu ajutorul camerei frontale. 

Autocorectia are farmecul ei, dar uneori poate sa fie tare enervanta. Dar, poti sa copiezi sau sa partajezi textul catre aplicatia de comenzi rapide, Verificare de ortografie, iar ea va verifica daca exista sau nu vreo greseala si va corecta, apoi tu poti sa copiezi mesajul si sa il trimiti.

Daca obisnuiesti sa iti faci cumparaturile de pe Amazon, CamelCamelCamel este un site care urmareste pretul produselor, iar prin comanda rapida poti sa verifica daca a scazut pretul unui anumit produs si poti sa primesti si notificari daca a scazut pretul. Intra in aplicatie sau site-ul Amazon, atinge butonul partajare si alege CmlCmlCml din optiunile de comenzi rapide. 

Daca ai uneori nevoie sa nu mai fi deranjat, poti sa activezi functia destinata pentru acest aspect, doar ca este mai complicat. Dar printr-o comanda rapida, trebuie doar sa precizezi cat timp vrei sa fie activata functia. O alta metoda este sa ii spui lui Siri „Seteaza cronometrul pentru Nu Deranjati”.

Daca obisnuiesti sa ramai fara baterie, o comanda rapida poate sa adapteze performanta telefonului in functie de baterie, pentru a-i prelungi durata de viata. Se poate seta comanda rapida din aplicatia corespunzatoare ei sau din widget-ul Vizualizeaza Astazi.

Prin urmare, daca ti-ai actualizare telefonul la IOS 14, trebuie sa beneficiezi si de aceste comenzi rapide pentru ca sunt chiar foarte utile. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *