Iphone X VS Iphone 11

Cand s-a lansat Iphone X in toamna anului 2017, era cel mai mare telefon si avea cateva aspecte ale designului modificate. Ceea ce ramasese de la modelul anterior erau marginile groase si butonul de Home. Dar modificarile includ Face ID si margini foarte aproape de ecran. Pretul sau initial a fost de 1.000 de dolari. Anul trecut s-a lansat seria 11 si aduce nou design ale camerei de spate. In randurile de mai jos voi compara cele doua modele, pentru a afla care se merita a fi cumpara in 2020. 

Iphone 11 are o camera mai buna, durata de viata a bateriei mai mare, rezistenta la socuri si caderi mai mare. Apple a introdus afisajul LCD in locul celui OLED, pentru a scadea pretul, tocmai de aceea, Iphone 11 a avut un pret de pornire de la 699 de dolari. Iphone 11 nu are niciun teleobiectiv precum Iphone X, 11 Pro si Pro Max. Cu toate acestea, este un telefon de inalta performanta, avand alte functii care sunt foarte bune. 

Iphone X are un ecran premium OLED, camere care fac poza foarte bune, un procesor A11, doar ca nu este rezistent la socuri si caderi. In plus, este mai greu de cumparat de can Apple a intrerup fabricarea lor si se mai pot cumpara Iphone X doar reconditionate cu cel putin 599 de dolari. 

Iphone X are un design foarte frumos si elegant, chiar daca este mai vechi decat Iphone 11. X este confectionat din otel inoxidabil, in timp ce Iphone 11 este din aluminiu cu sticla pe fata si spate. Chiar daca nu este rezistent la socuri, Iphone X are IP67. Iphone 11 are IP68. 

Iphone X castiga la capitolul display, pentru ca are un afisaj cu o rezolutie mai mare de 2.436 x 1.125, iar Iphone 11 are o rezolutie de 1.792 x 828. 

Ambele modele au camere duale de 12 MP, dar Iphone 11 are o camera ultrawide si cu unghi larg, iar Iphone X are un obiectiv si un teleobiectiv, ceea ce ii ofera avantaj acestuia pentru ca pozele cu zoom sunt foarte clare. Iphone 11 are un zoom digital de 2x, care il ajuta sa realizez poze clare si mai are si chipset A13, care ii aduce noi functii precum Deep Fusion. 

Iphone X are o baterie de 2.716 mAh, iar Iphone 11 are 3.110 mAh. In testul de redare video in mod avion, Iphone 11 a rezistat 15 ore si 24 de minute, iar X a durat 11 ore si 45 de minute. Iphone 11 are versiuni de 64 GB, 128 GB sau 256 GB, in timp ce Iphone X nu are versiunea de 128 GB. 

Asadar, ambele telefoane au avantaje si dezavantaje si nu poate fi stabilit care este cel mai bun telefon, dar alegerea se poate face in functie de aspectele pe care le vrei. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *