Lucruri pe care sa le faci cand iti vinzi Fitbit-ul

Atunci cand vrem sa ne cumparam noi dispozitive, uneori nu dispunem de asa multi bani pentru a le cumpara si poate tindem sa le cumparam second hand sau regisilate, reconditionate. Dar daca ai un dispozitiv pe care nu il vei mai folosi dupa ce iti cumperi unul nou, atunci cea mai buna varianta este sa vinzi vechiul dispozitiv, de pe urma caruia vei lua o suma de bani si poate vei mai pune diferenta din banii tai pentru a-ti cumpara un dispozitiv nou. Daca ai un Fitbit mai vechi si vrei sa iti cumperi un model mai nou sau daca vrei sa te reorientezi spre un Apple Smartwatch sau Samsung Galaxy Watch Active 2, trebuie sa parcurgi niste pasi pentru a lua o suma buna pe vechiul Fitbit. Aceiasi pasi se aplica si in cazul in care vinzi un telefon, tableta sau laptop.

Unele modele Fitbit vor sterge automat datele cand le elimini din cont cu ajutorul aplicatiei Fitbit. Dar unele modele, cum ar fi seria Charge 3, Ionic si Versa, pe cand stergea datelor din aplicatie vor avea nevoie si de o resetare din fabrica pentru a sterge datele. Pentru a sterge un Fitbit din contul tau trebuie sa deschizi aplicatia, apoi atingi fila Azi. Atinge imaginea ta de profil sau numele dispozitivului pe care vrei sa il elimini. Acum procedeele se impart in doua categorii in functie de telefon, Android sau IOS. Pentru Android trebuie sa apesi pictograma unde arata cosul de gunoi, iar pentru IOS trebuie sa derulezi pagina pana jos si apoi s apesi pe Elimina. Pentru resetarea din fabrica la un Charge 3,4 Ionic sau Versa intra la Setari- Despre- Resetare din fabrica sau Stergere date utilizator. Pentru Ace 2 sau Inspire intra la Setari- Sterge datele utilizatorului.

Dupa ce ai pus ceasul in cutie alaturi de incarcator si accesorii, trebuie sa il vinzi. Exista site-uri care pot cumpara ceasul tau dar nu vei obtine o suma atat de mare pe cat ti-ai dori. Best Buy poate sa ofere la schimb carduri cadou unde va pune suma de bani in schimbul ceasului, dar suma variaza in functie de stare si vechimea Fitbit-ului. Daca ai un model prea vechi, s-ar putea sa nu merite sa il vinzi pe aceste site-uri, pentru ca ar oferi o suma prea mica, intre 2 si 10 dolari. Cel mai bun pret il vei obtine prin eBay, Craigslist sau Facebook Marketplace.

Acestea fiind spuse, daca iti vinzi vechiul dispozitiv nu va mai trebui sa cheltuiesti atat de multi bani pentru ati cumpara unul nou, dar pasii de mai sus se aplica atat cand vrei sa vinzi un Fitbit, un telefon, laptop sau tableta, pentru a fi sigur ca datele tale chiar vor fi sterse.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *