PlayStation 5: cum va arata si cand va aparea noua consola a celor de la Sony?

Lansarea PlayStation 5 se apropie din ce in ce mai mult, iar daca nu ai rabdarea pentru a vedea cum arata in momentul in care se va lansa, au aparut din leak-uri fotografii pe internet cu noua consola a celor de la Sony. Nu avem prea multe detalii in legatura cu aceasta noua tehnologie, in afara de fotografiile postate recent, si de anumite speculatii pe aceasta tema. Asa ca, conform unor scurgeri de informatii care a circulat recent prin presa americana, compania japoneza a inregistrat un brevet care ar putea fi cel mai bun indiciu despre cum urmeaza sa arate cea mai noua consola de gaming dezvoltata de catre cea mai mare companie din lume in domeniul platformelor gaming. Pentru ca da, Play Station deja atrage mai multi gameri in comparatie cu Xbox. In fine. Imaginile care au ajuns pe internet ar putea fi chiar legate de modul in care va arata noul dispozitiv al celor de la Sony. Si se mai zvoneste si faptul ca o posibila data de lansare ar putea fi 12 februarie 2020, insa acest lucru nu este cert.

Pentru a vedea mai bine consola, cei de la LetsGoDigital, care au postat aceste scurgeri, au creat si niste randari, care ti-ar putea satisface, pentru moment, curiozitatea. Cat despre brevet, acesta se pare ca a fost inregistrat ca “dispozitiv electronic” de la Sony, la data de 13 august. Deci nu este specificat in mod oficial ca acesta ar fi noua consola PS5 a celor de la Sony, insa cel mai mare indiciu legat de aceasta ipoteza este faptul ca dispozitivul are forma de V-, ceea ce ar putea reprezenta, de fapt, cifra romana cinci, adica a cincea generație de consola Play Station. Pe partile laterale ale dispozitivului, se vede clar sistemul de ventilare, alt indiciu de luat in considerare. Faptul ca acest dispozitiv ar putea fi mult asteptatul PS5 este sugerat de forma acestuia, de unde si multimea de informatii, circuland prin presa, referitoare la scurgeri pe aceasta tema. Mai mult, la nivelul device-ului, se pot observa si multiple porturi USB. Acest lucru ar putea sa insemne ca, daca intr-adevar acest dispozitiv este noua consola a Sony, PS5 ar putea fi deja in faza de prototip, iar lansarea dispoztitivului nu va mai dura mult timp de acum.

Dupa cum am spus si la inceputul articolului, insa, nu se stiu prea multe detalii in legatura cu noua consola a celor de la Sony. Cu toate acestea, stim ca va suporta video la calitate 8K. Va fi alimentata de catre un procesor AMD Ryzen si va avea o unitate de procesare grafica din familia Radeon Navi. De asemenea, noua consola urmeaza sa vina si cu stocare SSD, spre deosebire de generatiile anterioare. Si zvonul cum ca aceasta noua consola ar putea fi lansata in februarie anul viitor, zvon care pare sa fie intarit de aparitia acestei scurgeri de informatii privind noul dispozitiv al Sony. Sincer, nici nu are cum sa fie alt dispozitiv in afara de PS5.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *