Samsung a prezentat, pe scurt, felul in care va arata Galaxy Fold

A doua venire a lui Galaxy Fold este aproape sa se intample. In septembrie, cel putin. Compania sud-coreeana Samsung a anuntat ca va relansa Fold-ul cu anumite imbunatatiri, menite sa regleze odata pentru todeauna tendinta ecranului de a se sparge, a palpai sau a se inchide automat, fara nici o explicatie. Ca si in cazul unor dispozitive care au fost trimise publicatiilor din domeniul tech pentru revizuire, inainte ca incidentele cu acest model sa duca la retragerea de pe piata si, intr-un final, revizuirea de catre companie a acestuia. La o distanta de luni bune dupa ce a fost amanata pe perioada nedeterminata vanzarea originala a telefonului pliabil, Galaxy Fold va debuta undeva prin septembrie, nu se stie exact cand. Desi cei de la Samsung au anuntat ca ulterior vor mentiona exact data la care dispozitivul va aparea pe piata. Noul Galaxy Fold ar urma sa apara pe piata intr-un moment in care Samsung se pregateste sa-si lanseze alt dispozitiv de top, Galaxy Note 10. De asemenea, daca data de lansare ramane in septembrie, aceasta va fi in jurul perioadei in care se vor lansa si cei de la Apple noul iPhone 11. Poate a fost o miscare strategica, odata ce s-a ivit ocazia de a scoate de pe piata dispozitivul sa amane lansarea suficient incat sa-i faca concurenta iPhone-ului. 

De asemenea, zvonurile sustin ca Samsung s-ar pregati pentru a dezvolta alte doua telefoane 5G. Modificarile Samsung la designul Galaxy Fold includ intariri ale ecranului, structura interna si zona balamalor, care ar urma sa vor ajute la mentinerea rigiditatii telefonului pliabil – un lucru pe care ecranul sau din plastic nu-l poate duce pana la capat – si sa ajute la indepartearea prafului si a particulelor. Pe cat posibil. Stratul protector al ecranului, care a provocat consternare si controverse atunci cand unii recenzori l-au indepartat de pe suprafata telefonului, are acum o amprenta mai mare care se extinde dincolo de rame. Pentru a nu putea fi indepartat atat de usor de data aceasta. Acest strat protector s-a oprit la margini in designul original, lasand o parcela suficient de lata pentru a fi trasa cu unghia.

Samsung a spus ca a adaugat carcasa de protectie in zona laterala

Samsung a oferit cateva imagini interesante impreună cu anuntul despre noua data de vânzare a lui Galaxy Fold, inclusiv o vedere laterala a telefonului. Imaginile sunt redate, cu toate acestea, nu fotografii. Si sunt din unghiuri drepte, nu sunt fotografii detaliate care se concentreaza in mod exact asupra a ceea ce s-a schimbat de la primul model. Exista multe lucruri pe care nu le putem determina fara a vedea telefonul in… carcasa si ecran? Intelegi ideea. Oricum, cea mai mare diferenta pe care o poti observa este zona construita in jurul partii laterale a telefonului.

Este, intr-adevar, o structura care pare sa te asigure de faptul ca o sa poti sa pliezi si sa repliezi telefonul cat iti doresti, pentru ca aceasta noua carcasa de protectie iti va permite acest lucru. Linia fina a stratului protector al ecranului iti va arata exact cam cat succes au avut cei de la Samsung atunci cand vine vorba de imbunatatirile lor. Din punct de vedere cosmetic si nu numai.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *